Kinoglaz

 


- Stop Press


Diary of events

 

Films


Names


Film documentation

 

 

L'association kinoglaz.fr




Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Writer
 
Born 1920, USSR (Russia)
 
Died 1996

Semyon LUNGIN

Семён Львович ЛУНГИН
Semion LOUNGUINE

Filmography (extracts)
 
Writer
1978 - Yuliya Vrevskaya (Юлия Вревская) by Nicolas KOBAROV [fiction, 139 mn]
1976 - Rozygrysh (Розыгрыш) by Vladimir MENSHOV [fiction, 96 mn]
1975 - Ya vspominayu (Я вспоминаю...) by Lev ATAMANOV [animation, 10 mn]
1974 - Agonia (Агония) by Elem KLIMOV [fiction, 152 mn]
1970 - Vnimanie, cherepakha (Внимание, черепаха!) by Rolan BYKOV [fiction, 86 mn]
1970 - zhil pevchiy drozd (Жил певчий дрозд) by Otar IOSSELIANI [fiction, 83 mn]
1969 - V trinadtsatom chasu nochi (В тринадцатом часу ночи) by Larisa SHEPITKO [TV film, 70 mn]
1964 - Dobro pozhalovat, ili postoronnim vkhod vospreshchen (Добро пожаловать или Посторонним вход воспрещен) by Elem KLIMOV [fiction, 74 mn]
1963 - Znoy (Зной) by Larisa SHEPITKO [fiction, 85 mn]

Author :
Your remarks