Kinoglaz

 


- Stop Press


Diary of events

 

Films


Names


Film documentation

 

 

L'association kinoglaz.fr




Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Production designer
 
Born 1953, USSR (Ukraine)
 
 

Leonid SVINTSITSKУ

Леонид Викторович СВИНЦИЦКИЙ
Leonid SVINTSITSKI

Filmography (extracts)
 
Production designer
2013 - Zerkala (Зеркала) by Marina MIGUNOVA [fiction, 130 mn]
2006 - Aziris Nuna (Азирис Нуна) by Oleg KOMPASOV [fiction, 91 mn]
2003 - Klyuch ot spalni (Ключ от спальни) by Eldar RIAZANOV [fiction, 122 mn]
2002 - Prevrashcheniye (Превращение) by Valery FOKIN [fiction, 90 mn]
2000 - Staryye Klyachki (Старые клячи) by Eldar RIAZANOV [fiction, 130 mn]
1998 - Retro vtroyom (Ретро втроём) by Pyotr TODOROVSKY [fiction, 96 mn]
1983 - Kletka dlya kanareek (Клетка для канареек) by Pavel CHUKHRAY [fiction, 76 mn]
Your remarks