Kinoglaz

 


- Stop Press


Diary of events

 

Films


Names


Film documentation

 

 

L'association kinoglaz.fr




Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Sound designer
 
 
 
 

Vladimir_2 DMITRIYEV

Владимир_2 ДМИТРИЕВ
Vladimir_2 DMITRIEV

Filmography (extracts)
 
Sound designer
1966 - Nebo nashego dyetstva (Небо нашего детства) by Tolomush OKEYEV [fiction, 79 mn]
1960 - Proshchaye, golubi! (Прощайте голуби!) by Yakov SEGEL [fiction, 97 mn]
1948 - Pervoklassnitsa (Первоклассница) by Ilya FREZ [fiction, 71 mn]
1945 - Slon i verevochka (Слон и веревочка) by Ilya FREZ [fiction, 46 mn]
1939 - Moi universitety (Мои университеты) by Mark DONSKOY [fiction, 98 mn]
1938 - V liudiakh (В людях) by Mark DONSKOY [fiction, 100 mn]
1936 - Bespridannitsa (Бесприданница) by Yakov PROTAZANOV [fiction, 85 mn]
1926 - Mat (Мать) by Vsevolod PUDOVKIN [fiction, 66 mn]
Your remarks