Kinoglaz

 


- Stop Press


Diary of events

 

Films


Names


Film documentation

 

 

L'association kinoglaz.fr




Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Actor
 
Born 1905, Russia
 
Died 1979

Yakov GUDKIN

Яков Матвеевич ГУДКИН
Yakov GOUDKINE

Filmography (extracts)
 
Actor
1960 - Dama s sobachkoy (Дама с собачкой) by Iosif KHEIFITS [fiction, 83 mn]
1936 - Vratar (Вратарь) by Semyon TIMOSHENKO [fiction, 75 mn]
1935 - Zhenitba Yana Knukke (Женитьба Яна Кнукке) by Aleksandr IVANOV [fiction, 66 mn]
1929 - Goluboy ekspres (Голубой экспресс) by Ilya TRAUBERG [fiction, 61 mn]
1929 - Oblomok imperi (Обломок империи) by Friedrich ERMLER [fiction, 78 mn]
1927 - Parizhskiy sapozhnik (Парижский сапожник) by Friedrich ERMLER [fiction, 75 mn]
1927 - Dom v sugrobakh (Дом в сугробах) by Friedrich ERMLER [fiction, 63 mn]
1926 - Katka - Bumazhny ranet (Катька - Бумажный ранет) by Friedrich ERMLER , Eduard IOGANSON [fiction, 73 mn]
Your remarks