Kinoglaz

 


- Stop Press


Diary of events

 

Films


Names


Film documentation

 

Links

 

L'association kinoglaz.fr




Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Actress
 
Born 1959, USSR
 
 

Tatyana DRUBICH

Татьяна Люсьеновна ДРУБИЧ
Tatiana DROUBITCH

Filmography (extracts)
 
Actress
2012 - Poslednia Skazka Rity (Последняя сказка Риты) by Renata LITVINOVA [fiction, 140 mn]
2009 - Anna Karenina (Анна Каренина) by Sergey SOLOVYOV [fiction, 160 mn]
2009 - 2-Assa-2 (2-Асса-2) by Sergey SOLOVYOV [fiction, 120 mn]
2003 - O liubvi (О любви) by Sergey SOLOVYOV [fiction, 112 mn]
2002 - Gololed (Гололед) by Mikhail BRASHINSKY [fiction, 70 mn]
2000 - Moskva (Москва) by Aleksandr ZELDOVICH [fiction, 137 mn]
1996 - Privet, duralei (Привет, дуралеи) by Eldar RIAZANOV [fiction, 116 mn]
1989 - Chernaya roza - emblema pechali, krasnaya roza - emblema lyub (Черная роза - эмблема печали, красная роза - эмблема люб) by Sergey SOLOVYOV [fiction, 140 mn]
1988 - Asa (Асса) by Sergey SOLOVYOV [fiction, 153 mn]
1988 - Cherny monakh (Черный монах) by Ivan DYKHOVICHNY [fiction, 88 mn]
1987 - Desyat negrityat (Десять негритят) by Stanislav GOVORUKHIN [fiction, 130 mn]
1986 - Khrani menya, moy talisman (Храни меня, мой талисман) by Roman BALAIAN [fiction, 74 mn]
1985 - Ispytatel (Испытатель) by Ivan DYKHOVICHNY [fiction, 25 mn]
1982 - Izbrannye (Избранные) by Sergey SOLOVYOV [fiction, 140 mn]
1982 - Naslednitsa po pryamoy (Наследница по прямой) by Sergey SOLOVYOV [fiction, 95 mn]
1980 - Spasatel (Спасатель) by Sergey SOLOVYOV [fiction, 101 mn]
1979 - Osobo opasnye (Особо опасные) by Sulambek MAMILOV [fiction, 50 mn]
1975 - Sto dney posle detstva (Сто дней после детства) by Sergey SOLOVYOV [fiction, 94 mn]

Awards :
Poslednia Skazka Rity :
Best Actress in a Supporting Role, Golden Eagle awards, Moscow (Russia), 2013
Best Actress in a Supporting Role, "NIKA" Prizes, Moscow (Russia), 2013
Your remarks