Kinoglaz

 

Diary of events

- Stop Press

On current release

Festivals

 

Films

DVDs

- Watch on line

Names

Articles

Production

History

Seminars


Bibliography


Ongoing events

 

Awards

Box office

 

Statistics

 

Partnerships

 

Site map

Links

Contacts


Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Cinematographer
 
Born 1980, USSR (Russia)
 
 

Maksim SHINKORENKO

Максим Николаевич ШИНКОРЕНКО
Maksim CHINKORENKO

Filmography (extracts)
 
Cinematographer
2019 - Koridor bessmertiya (Коридор бессмертия) by Fyodor POPOV [fiction, 125 mn]
2018 - Godunov (Годунов) by Timur ALPATOV , Aleksey ANDRIANOV [fiction, TV serial, 72 mn]
2017 - Khozhdienie po mukam (Хождение по мукам) by Konstantin KHUDIAKOV [fiction]
2015 - Samyi luchyi den (Самый лучший день) by Zhora KRYZHOVNIKOV [fiction, 112 mn]
2014 - Ekaterina (Екатерина) by Alexander BARANOV , Ramil SABITOV [TV serial]
2013 - Temnyj mir : ravnovesie (Темный мир: Равновесие) by Oleg ASSADULIN [fiction, 95 mn]
2011 - Na kryuchke! (На крючке!) by Natalia UGLITSKIKH [fiction, 86 mn]
2011 - Ogni pritona (Огни притона) by Alexander GORDON (2) [fiction, 108 mn]
2011 - Elki 2 (Елки 2) by Alexander BARANOV , Levan GABRIADZE , Dmitriy KISELEV , Alexander KOTT [fiction, 106 mn]
2010 - Bagrovyy tsvet snegopada (Багровый цвет снегопада) by Vladimir MOTYL [fiction, 121 mn]
2010 - Yuzhnyy kalendar (Южный календарь) by Denis KARRO [fiction, 103 mn]
2010 - Tikhaya zastava (Тихая застава) by Sergey MAKHOVIKOV [fiction, 90 mn]
2009 - Pervaya Lyubov (Первая любовь) by Egor DRUZHININ [fiction, 93 mn]
2008 - Tarif Novogodniy (Тариф новогодний) by Yevgeni BEDAREV [fiction, 83 mn]
2007 - V ozhidanii chuda (В ожидании чуда) by Yevgeni BEDAREV [fiction, 95 mn]
2006 - Tupoy zhirny zayats (Тупой жирный заяц) by Slava ROSS [fiction, 90 mn]
2004 - Chudesa v Reshetove (Чудеса в Решетове) by Mikhail LEVITINE [fiction, 97 mn]
2003 - Myaso (Мясо) by Slava ROSS [fiction, 14 mn]

Awards :
V ozhidanii chuda :
Best Cinematography, International debut film festival, Khanty Mansiysk (Russia), 2008

Biography
No English biography available !
 
Né le 18 octobre 1980 à Volgograd.
A terminé la faculté pour opérateurs du VGIK (Institut National de Cinéma de Moscou) en 2004

Родился 18 октября 1980 года в Волгограде.
Окончил операторский факультет ВГИКа (мастерская А.Г. Рыбина, Л.И. Калашникова и В.В. Доброницкого) в 2004 году.

Your remarks