Kinoglaz

 

Diary of events

- Stop Press

On current release

Festivals

 

Films

DVDs

- Watch on line

Names

Articles

Production

History

Seminars


Bibliography


Ongoing events

 

Awards

Box office

 

Statistics

 

Partnerships

 

Site map

Links

Contacts


Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Cinematographer
 
Born 1947, USSR (Russia)
 
 

Sergey YURIZDITSKY

Сергей Петрович ЮРИЗДИЦКИЙ
Sergueï YOURIZDITSKI

Filmography (extracts)
 
Cinematographer
2014 - Vpotmakh (1 sezon) (Впотьмах (1 сезон)) by Andrei ESHPAJ jr. [fiction, 52 mn]
2013 - Chapaev, Chapaev (Чапаев, Чапаев) by Viktor TIKHOMIROV [fiction, 105 mn]
2010 - Elizium (Элизиум) by Andrei ESHPAJ jr. [fiction, 110 mn]
2008 - Akme (Акмэ) by Tatyana YANKEVICH [fiction, 103 mn]
2007 - Varvariny svadby (Варварины свадьбы ) by Svetlana SHIMANYUK [fiction, 105 mn]
2006 - Dvoynaya familiya (Двойная фамилия) by Stanislav MITIN [fiction, 90 mn]
2005 - Gorod bez Solntsa (Город без солнца) by Sergey POTEMKIN [fiction, 101 mn]
2005 - Mify moego detstva (Мифы моего детства) by Yuri FETING [fiction, 105 mn]
2001 - Konets veka (Конец века) by Konstantin LOPUSHANSKY [fiction, 124 mn]
2000 - Ruskiy Bunt (Русский бунт) by Alexander PROSHKIN [fiction, 128 mn]
1995 - Letnie lyudi (Летние люди) by Sergey URSULIAK [fiction, 89 mn]
1994 - Zamok (Замок) by Aleksey BALABANOV [fiction, 110 mn]
1991 - zhertva dla imperatora (Жертва для императора) by Rosa ORYNBASAROVA [fiction, 91 mn]
1990 - Unizhenye i oskorblennye (Униженные и оскорбленные) by Andrei ESHPAJ jr. [fiction, 106 mn]
1989 - Spasi i sokhrani (Спаси и сохрани) by Alexandre SOKUROV [fiction, 168 mn]
1988 - Dni zatmenia (Дни затмения) by Alexandre SOKUROV [fiction, 133 mn]
1983 - Skorbnoe beschuvstvie (Скорбное бесчувствие) by Alexandre SOKUROV [fiction, 110 mn]
1980 - Razhalovannyj (Разжалованный) by Alexandre SOKUROV [fiction, 30 mn]
1978 - Odinoki golos cheloveka (Одинокий голос человека) by Alexandre SOKUROV [fiction, 87 mn]

Awards :
Artiste émérite de Russie (1994)
Chapaev, Chapaev :
Best Cinematography, Festival ''Cinema and literature'', Gatchina (Russia), 2014
Elizium :
Best Cinematography, Film Festival of CIS countries, Latvia, Lithuania, Estonia "Kinoshock", Anapa (Russia), 2010
Ruskiy Bunt :
Best Cinematography, Annual award of the Guild of Historians of Cinema and Film Critics, Moscow (Russia), 2000
Your remarks