Kinoglaz

 


- Stop Press


Diary of events

 

Films


Names


Film documentation

 

 

L'association kinoglaz.fr




Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Compositor
 
Born 1934, USSR (Russia)
 
Died 1998

Alfred SHNITKE

Альфред ШНИТКЕ
Alfred CHNITKE

Filmography (extracts)
 
Compositor
2018 - B-1 (Б-1) by Pavel PETRUKHIN [documentary, 12 mn]
2016 - Ya - Katya Golubeva (Я - Катя Голубева) by Natalya YU [documentary, 65 mn]
2011 - Glina (Глина) by Vasili SHPYCHKOV [animation, 6.2 mn]
2010 - Zhila-byla mama (Жила-была мама) by Anna ARTEMYEVA [animation, 7.3 mn]
2003 - Lyubov imperatora (Любовь императора) by Aleksandr ORLOV [fiction, TV serial, 322 mn]
1994 - Master i Margerita (Мастер и Маргарита) by Yuri KARA [fiction, 113 mn]
1990 - Shkola izyashchnykh iskusstv. Vozvrashchenie (Школа изящных искусств. Возвращение) by Andrei KHRZHANOVSKY [animation, 67.41 mn]
1990 - Shkola izyashchnykh iskusstv (Школа изящных искусств) by Andrei KHRZHANOVSKY [animation, 70 mn]
1989 - Posetitel Muzeia (Посетитель музея) by Konstantin LOPUSHANSKY [fiction, 136 mn]
1988 - Balkon (Балкон) by Kalykbek SALYKOV [fiction, 86 mn]
1988 - Chornyy kvadrat (Черный квадрат) by Iosif PASTERNAK [documentary, 56 mn]
1987 - Shkola izyashchnykh iskusstv. Peyzazh s mozhzhevelnikom (Школа изящных искусств. Пейзаж с можжевельником) by Andrei KHRZHANOVSKY , Valery UGAROV [animation, 30 mn]
1987 - Lyubimoe moyo vremya (Любимое мое время) by Andrei KHRZHANOVSKY [animation, 80 mn]
1982 - Osen (Осень) by Andrei KHRZHANOVSKY [animation, 42 mn]
1981 - Proshchanie (Прощание) by Elem KLIMOV [fiction, 128 mn]
1981 - Zvezdopad (Звездопад) by Igor TALANKIN [fiction, 92 mn]
1980 - I s Vami snova ya (И с Вами снова я) by Andrei KHRZHANOVSKY [animation, 31 mn]
1979 - ekipazh (Экипаж) by Aleksandr MITTA [fiction, 143 mn]
1978 - Otets Sergiy (Отец Сергий) by Igor TALANKIN [fiction, 101 mn]
1977 - Ya k Vam lechu vospominaniem (Я к Вам лечу воспоминанием) by Andrei KHRZHANOVSKY [animation, 30 mn]
1976 - Voskhozhdenie (Восхождение) by Larisa SHEPITKO [fiction, 110 mn]
1975 - Belyy parokhod (Белый пароход) by Bolotbek SHAMSHIEV [fiction, 101 mn]
1974 - Agonia (Агония) by Elem KLIMOV [fiction, 152 mn]
1974 - Osen (Осень) by Andrei SMIRNOV [fiction, 93 mn]
1973 - V mire basen (В мире басен) by Andrei KHRZHANOVSKY [animation, 11 mn]
1972 - Goryachiy sneg (Горячий снег) by Gavriil EGIAZAROV [fiction, 105 mn]
1972 - Babochka (Бабочка) by Andrei KHRZHANOVSKY [animation, 10 mn]
1971 - Shkaf (Шкаф) by Andrei KHRZHANOVSKY [animation, 5 mn]
1970 - Diadya Vanya (Дядя Ваня) by Andrei KONCHALOVSKY [fiction, 104 mn]
1970 - Sport, sport, sport (Спорт , спорт , спорт) by Elem KLIMOV [fiction, 85 mn]
1970 - Beloruskij vokzal (Белорусский вокзал) by Andrei SMIRNOV [fiction, 101 mn]
1970 - Chayka (Чайка) by Yuli KARASIK [fiction, 100 mn]
1968 - Shestnoe iyulya (Шестое июля) by Yuli KARASIK [fiction, 112 mn]
1968 - Steklyannaya garmonika (Стеклянная гармоника) by Andrei KHRZHANOVSKY [animation, 21 mn]
1967 - Komissar (Комиссар) by Aleksandr ASKOLDOV [fiction, 110 mn]
1967 - Angel (Ангел) by Andrei SMIRNOV [fiction, 38 mn]
1966 - Dnevnye zvezdy (Дневные звезды) by Igor TALANKIN [fiction, 94 mn]
1966 - Shutochka (Шуточка) by Andrei SMIRNOV , Boris YASHIN [TV fiction, 16 mn]
1965 - Pokhozhdenya zubnovo vracha (Похождения зубного врача) by Elem KLIMOV [fiction, 82 mn]
1962 - Vstuplenye (Вступление) by Igor TALANKIN [fiction, 101 mn]

Awards :
Komissar :
Best music, "NIKA" Prizes, Moscow (Russia), 1988
Your remarks