Kinoglaz

 


- Stop Press


Diary of events

 

Films


Names


Film documentation

 

 

L'association kinoglaz.fr




Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Sound designer
 
 
 
 

Aleksandr KHASIN

Александр ХАСИН
Aleksandr KHASSINE

Filmography (extracts)
 
Sound designer
2015 - Slushaya Bethovena (Слушая Бетховена) by Garri BARDIN [animation, 10 mn]
2000 - Ruskiy Bunt (Русский бунт) by Aleksandr PROSHKIN [fiction, 128 mn]
1999 - Noski bolchogo goroda (Носки большого города) by Andrei USHAKOV [animation, 13 mn]
1986 - Moy Lyubimy klun (Мой любимый клоун) by Yuri KUSHNEREV [fiction, 86 mn]
1983 - Vasa (Васса) by Gleb PANFILOV [fiction, 140 mn]
1983 - Posleslovie (Послесловие) by Marlen KHUTSIEV [fiction, 98 mn]
1981 - Valentina (Валентина) by Gleb PANFILOV [fiction, 99 mn]
Your remarks