Kinoglaz

 


- Stop Press


Diary of events

 

Films


Names


Film documentation

 

 

L'association kinoglaz.fr




Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Editor
 
 
 
 

Igor LITONINSKY

Игорь ЛИТОНИНСКИЙ
Igor LITONINSKI

Filmography (extracts)
 
Editor
2019 - Dylda (Дылда) by Kantemir BALAGOV [fiction, 130 mn]
2019 - Lenin. Neizbezhnost (Ленин. Неизбежность) by Vladimir KHOTINENKO [fiction, 113 mn]
2018 - Godunov (Годунов) by Timur ALPATOV , Aleksey ANDRIANOV [fiction, TV serial, 72 mn]
2014 - Vychislitel (Вычислитель) by Dmitry GRACHEV [fiction, 80 mn]
2006 - Den deneg (День денег) by Aleksey RUDAKOV [fiction, 108 mn]
Your remarks