Kinoglaz

 

Diary of events

- Stop Press

On current release

Festivals

 

Films

DVDs

- Watch on line

Names

Articles

Production

History

Seminars


Bibliography


Ongoing events

 

Awards

Box office

 

Statistics

 

Partnerships

 

Site map

Links

Contacts


Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Compositor
 
Born 1927, USSR (Ukraine)
 
 

Oleg KARAVAICHUK

Олег Николаевич КАРАВАЙЧУК
Oleg KARAVAITCHOUK

Filmography (extracts)
 
Compositor
2017 - Poslednii vals (Последний вальс) by Yulia BOBKOVA [documentary, 78 mn]
2011 - Petersburskie kukly (Петербургские куклы) by Sergey LANDO [documentary, 26 mn]
2007 - Kolybelnaya (Колыбельная) by Andrei ZOLOTUKHIN [animation, 14 mn]
2001 - Tyomnaya noch (Темная ночь) by Oleg KOVALOV [fiction, 98 mn]
2000 - Sirenyebye sumerki (Сиреневые сумерки) by Yuri KONOPKIN [fiction, 98 mn]
2000 - Sobstvennaya ten (Собственная тень) by Olga NARUTSKAIA [fiction, 76 mn]
1995 - Agnus Dei (Агнус Дей) by Semyon ARANOVICH [fiction]
1994 - God sabaki (Год Собаки) by Semyon ARANOVICH [fiction, 133 mn]
1994 - Zheleznyy zanaves (Железный занавес) by Savva KULISH [fiction, 241 mn]
1992 - Sonm belykh kniazhon (Сонм белых княжон) by Nikolay OBUKHOVICH [documentary, 105 mn]
1991 - Noga (Нога) by Nikita TYAGUNOV [fiction, 87 mn]
1988 - Muzh i doch Tamary Aleksandrovny (Муж и дочь Тамары Александровны) by Olga NARUTSKAIA [fiction, 108 mn]
1987 - Ochen vas vsekh lyublyu (Очень вас всех люблю) by Igor ALIMPIEV [documentary, 91 mn]
1980 - Chernaya kuritsa, ili podzemnye zhiteli (Черная курица, или подземные жители) by Viktor GRES [fiction, 74 mn]
1978 - Letnaya poezdka k moryu (Летняя поездка к морю) by Semyon ARANOVICH [fiction, 88 mn]
1977 - Asya (Ася) by Iosif KHEIFITS [fiction, 98 mn]
1977 - Zhenitba (Женитьба) by Vitali MELNIKOV [fiction, 99 mn]
1975 - Chuzhie pisma (Чужие письма) by Ilya AVERBAKH [fiction, 93 mn]
1974 - Ksenia, liubimaya zhena Fiodora (Ксения любимая жена Федора) by Vitali MELNIKOV [fiction, 82 mn]
1972 - Monolog (Монолог) by Ilya AVERBAKH [fiction, 100 mn]
1972 - Igrok (Игрок) by Aleksey BATALOV [fiction, 100 mn]
1971 - Drama iz starinnoy zhizni (Драма из старинной жизни) by Ilya AVERBAKH [fiction, 86 mn]
1971 - Dolgie provody (Долгие проводы) by Kira MURATOVA [fiction, 95 mn]
1969 - Mama byshla zamuzh (Мама вышла замуж) by Vitali MELNIKOV [fiction, 85 mn]
1968 - Zhitie i voznesenie Yurasya Bratchina (Житие и вознесение Юрася Братчика) by Vladimir BYCHKOV , Sergey SKVORTSOV (3) [fiction, 83 mn]
1967 - Korotkie vstrechi (Короткие встречи) by Kira MURATOVA [fiction, 96 mn]
1962 - Nikogda (Никогда) by Vladimir DIACHENKO , Pyotr TODOROVSKY [fiction, 90 mn]
1961 - U krutogo yara (У крутого яра) by Alexander MURATOV , Kira MURATOVA [fiction, 50 mn]
1959 - Podnyataya tselina (Поднятая целина) by Alexander IVANOV [fiction]
1956 - Soldaty (Солдаты) by Alexander IVANOV [fiction, 106 mn]

Awards :
Tyomnaya noch :
Best music, Annual award of the Guild of Historians of Cinema and Film Critics, Moscow (Russia), 2001
Your remarks