Kinoglaz

 


- Stop Press


Diary of events

 

Films


Names


Film documentation

 

 

L'association kinoglaz.fr




Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Sound Designer
 
 
 
 

Eleonora KAZANSKAIA

Элеонора КАЗАНСКАЯ
Eleonora KAZANSKAIA

Filmography (extracts)
 
Sound Designer
1997 - Khrustalev, mashinu ! (Хрусталев, машину !) by Aleksey GERMAN [fiction, 137 mn]
1985 - Prostaya smert (Простая смерть) by Aleksandr KAIDANOVSKY [fiction, 67 mn]
1983 - Nebyvalshchina (Небывальщина) by Sergey OVCHAROV [fiction, 82 mn]
1979 - Pristan (Пристань) by Vyacheslav SOROKIN [fiction, 28 mn]
1969 - Rudolfio (Рудольфио) by Dinara ASANOVA [fiction, 25 mn]
Your remarks