Kinoglaz

 

Diary of events

- Stop Press

On current release

Festivals

 

Films

DVDs

- Watch on line

Names

Articles

Production

History

Seminars


Bibliography


Ongoing events

 

Awards

Box office

 

Statistics

 

Partnerships

 

Site map

Links

Contacts


Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Cinematographer
 
Born 1970 
 
 

Vladimir BASHTA

Владимир Владимирович БАШТА
Vladimir BACHTA

Filmography (extracts)
 
Cinematographer
2017 - Vremia pervyh (Время первых) by Dmitriy KISELEV [fiction, 140 mn]
2010 - Brestskaya krepost (Брестская крепость) by Aleksandr KOTT [fiction, 140 mn]
2010 - Vdoviy parokhod (Вдовий пароход) by Stanislav MITIN [fiction, 92 mn]
2009 - Kandagar (Кандагар) by Andrei KAVUN [fiction, 100 mn]
2008 - Realnyy papa (Реальный папа) by Sergey BOBROV [fiction, 85 mn]
2007 - Kontrakt na lyubov (Контракт на любовь) by Ilya KHOTINNKO [fiction, 95 mn]
2006 - Posledniy zaboy (Последний забой) by Sergey BOBROV [fiction, full length film]
2003 - V sozvezdii byka (В созвездии быка) by Pyotr TODOROVSKY [fiction, 97 mn]
1998 - Zhizn, osen (Жизнь, осень) by Sergey LOZNITSA , Marat MAGAMBETOV [documentary, 34 mn]
1996 - Sevodnya my postroim dom (Сегодня мы построим дом) by Sergey LOZNITSA , Marat MAGAMBETOV [documentary, 28 mn]
Your remarks