Kinoglaz

 

Diary of events

- Stop Press

On current release

Festivals

 

Films

DVDs

- Watch on line

Names

Articles

Production

History

Seminars


Bibliography


Ongoing events

 

Awards

Box office

 

Statistics

 

Partnerships

 

Site map

Links

Contacts


Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Actor
 
Born 1965 
 
 

Vitali KHAEV

Виталий Евгеньевич ХАЕВ
Vitali KHAEV

Filmography (extracts)
 
Actor
2018 - V Keyptaunskom portu (В Кейптаунском порту) by Alexander VELEDINSKY [fiction, 110 mn]
2018 - Papa, sdokhni (Папа, сдохни) by Kirill SOKOLOV [fiction, 100 mn]
2017 - Salyut-7 (Салют-7) by Klim SHIPENKO [fiction, 111 mn]
2016 - Ledokol (Ледокол) by Nikolay KHOMERIKY [fiction, 120 mn]
2015 - Orlean (Орлеан) by Andrei PROSHKIN [fiction, 110 mn]
2013 - Bilet na VEGAS (Билет на VEGAS) by Gore KIRAKOSYAN [fiction, 92 mn]
2012 - Orda (Орда) by Andrei PROSHKIN [fiction, full length film]
2011 - Dolina roz (Долина роз) by Dmitriy CHERKASOV [fiction, full length film]
2011 - Raider (Рейдер) by Vsevolod ARAVINE [fiction, 92 mn]
2010 - Na oshchup (На ощупь) by Yuri GRYMOV [fiction, 110 mn]
2010 - Doch yakudzy (Дочь Якудзы) by Sergey BODROV , Gulshad OMAROVA [fiction, full length film]
2006 - Izobrazhaya zhertvy (Изображая жертву) by Kirill SEREBRENNIKOV [fiction, 100 mn]
2006 - Sedmoy den (Седьмой день) by Kakha KIKABIDZE [fiction, 106 mn]
2004 - Ragin (Рагин) by Kirill SEREBRENNIKOV [fiction, 92 mn]

Biography
No English biography available !
 
Родился 1 июня 1965 года.
Окончил Театральное училище имени Б.В.Щукина (курс Е. Ставской).
В 1994 году был принят в труппу Театр имени К.С.Станиславского.

Your remarks