Kinoglaz

 


- Stop Press


Diary of events

 

Films


Names


Film documentation

 

Links

 

L'association kinoglaz.fr




Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Actress
 
Born 1967, USSR (Russia)
 
 

Galina TIUNINA

Галина Борисовна ТЮНИНА
Galina TIOUNINA

Filmography (extracts)
 
Actress
2016 - Matilda (Матильда) by Aleksey UCHITEL [fiction, full length film]
2013 - Dar (Дар) by Sergey KARANDASHOV [fiction, 94 mn]
2009 - Utro (Утро) by Sergey TKACHOV [fiction, 77 mn]
2007 - Khranit vechno (Хранить вечно) by Gleb PANFILOV [fiction, 127 mn]
2007 - 20 sigaret (20 сигарет) by Aleksandr GORNOVSKY [fiction, 90 mn]
2007 - Nizhnaya Kaledonya (Нижняя Каледония) by Yulia KOLESNIK [fiction, 101 mn]
2006 - Andersen. Zhizn bez liubvi (Андерсен. Жизнь без любви) by Eldar RIAZANOV [fiction, 136 mn]
2005 - Dnevnoy dozor (Дневной дозор) by Timur BEKMAMBETOV [fiction, 140 mn]
2003 - Progulka (Прогулка) by Aleksey UCHITEL [fiction, 90 mn]
2001 - Andrey Bely. Okhota na angela, ili Chetyre lyubvi poeta i proritsatelya (Андрей Белый. Охота на ангела, или Четыре любви поэта и прорицателя) by Andrei OSIPOV [documentary, 56 mn]
2000 - Dnevnik evo zheny (Дневник его жены) by Aleksey UCHITEL [fiction, 120 mn]
1995 - Manya zhizeli (Мания Жизели) by Aleksey UCHITEL [fiction, 86 mn]
Your remarks