Kinoglaz

 

Diary of events

- Stop Press

On current release

Festivals

 

Films

DVDs

- Watch on line

Names

Articles

Production

History

Seminars


Bibliography


Ongoing events

 

Awards

Box office

 

Statistics

 

Partnerships

 

Site map

Links

Contacts


Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Actress
 
Born 1955, USSR (Russia)
 
 

Yevgeniya SIMONOVA

Евгения Павловна СИМОНОВА
Evguenia SIMONOVA

Filmography (extracts)
 
Actress
2019 - Plachu s vami (Плачу с вами) by Paulina ANDREEVA [fiction, 16 mn]
2015 - Pamiat oseni (Память осени) by Andrei SOKOLOV [fiction, 96 mn]
2010 - Kapitany (Капитаны) by Gennadi OSTROVSKY [fiction, 76 mn]
2009 - Synok (Сынок) by Larisa SADILOVA [fiction, 90 mn]
2008 - Sobytie (Событие) by Andrei ESHPAJ jr. [fiction, 109 mn]
2008 - Plyus odin (Плюс Один) by Oxana BYCHKOVA [fiction, 96 mn]
2006 - Mnogotochiye (Многоточие) by Andrei ESHPAJ jr. [fiction, 103 mn]
1988 - Frantsyz (Француз) by Galina YURKOVA-DANELIYA [fiction, 78 mn]
1983 - Kogda igrali Bakha (Когда играли Баха)
1980 - Dvadtsat shest dneï iz zhizni Dostoevskovo (Двадцать шесть дней из жизни Достоевского) by Alexander ZARKHY [fiction, 82 mn]
1980 - Raskaz neizvestnovo cheloveka (Рассказ неизвестного человека) by Vytautas ZALAKEVIСIUS [fiction, 100 mn]
1978 - Shkolnyy vals (Школьный вальс) by Pavel LIYBIMOV [fiction, 96 mn]
1978 - Obyknovennoye chudo (Обыкновенное чудо) by Mark ZAKHAROV [TV fiction, 146 mn]
1975 - Afonia (Афоня) by Georgi DANELIYA [fiction, 92 mn]
1973 - V boy idut odni 'stariki' (В бой идут одни 'старики') by Leonid BYKOV [fiction, 96 mn]

Awards :
Mnogotochiye :
Best actress, Festival Russian kino 'Moscow Premier Screenings', Moscow (Russia), 2006
Best actress, "NIKA" Prizes, Moscow (Russia), 2006
Best actress, Annual award of the Guild of Historians of Cinema and Film Critics, Moscow (Russia), 2006
Your remarks