Kinoglaz

 


- Stop Press


Diary of events

 

Films


Names


Film documentation

 

Links

 

L'association kinoglaz.fr




Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Actress
 
Born 1931, USSR (Russia)
 
Died 1999

Lyusyena OVCHINNIKOVA

Люсьена Ивановна ОВЧИННИКОВА
Lioussiena OVTCHINNIKOVA

Filmography (extracts)
 
Actress
1977 - obyasneniye v lyubvi (Объяснение в любви) by Ilya AVERBAKH [fiction, 135 mn]
1976 - Dvadtsat dney bez voyny (Двадцать дней без войны) by Aleksey GERMAN [fiction, 101 mn]
1969 - Mama byshla zamuzh (Мама вышла замуж) by Vitali MELNIKOV [fiction, 85 mn]
1967 - zhurnalist (Журналист) by Sergey GERASIMOV [fiction, 226 mn]
1965 - Vernost (Верность) by Pyotr TODOROVSKY [fiction, 87 mn]
1965 - Zvoniat, otkroyte dver (Звонят, откройте дверь) by Aleksandr MITTA [fiction, 79 mn]
1961 - Devchata (Девчата) by Yuri CHULIUKIN [fiction, 98 mn]
1961 - Devyat dney odnovo goda (Девять дней одного года) by Mikhail ROMM [fiction, 111 mn]
1960 - Devichya vesna (Девичья весна) by Veniamin DORMAN , Genrikh OGANISIAN [fiction, 98 mn]
Your remarks