Kinoglaz

 

Diary of events

- Stop Press

On current release

Festivals

 

Films

DVDs

- Watch on line

Names

Articles

Production

History

Seminars


Bibliography


Ongoing events

 

Awards

Box office

 

Statistics

 

Partnerships

 

Site map

Links

Contacts


Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Director,
Writer,
Production Designer,
Artistic director
 
 
 
 

Irina ELSHANSKY

Ирина ЭЛЬШАНСКАЯ
Irina ELCHANSKAYA

Filmography (extracts)
 
Director
2018 - Biélosnezhié (Белоснежье) [animation, 6 mn]
2018 - Buduscheye logoterapii (Будущее логотерапии) [animation, 3 mn]
 
Writer
2018 - Biélosnezhié (Белоснежье) by Irina ELSHANSKY [animation, 6 mn]
2018 - Buduscheye logoterapii (Будущее логотерапии) by Irina ELSHANSKY [animation, 3 mn]
 
Production Designer
2017 - Kross (Кросс) by Konstantin SHCHEKIN [animation, 3 mn]
 
Artistic director
2018 - Biélosnezhié (Белоснежье) by Irina ELSHANSKY [animation, 6 mn]

Other films
2013 Белое золото 2014 Теплый снег 2018 Интервью 2018 Белоснежье

Awards :
Buduscheye logoterapii :
Best Applied Animation Film, Open Russian Festival of Animated Film, Suzdal (Russia), 2019

Biography
No English biography available !
 
Elle est née et a grandi à Moscou. Elle a commencé par apprendre la sculpture à l'âge de huit ans. Elle a fait quatre ans d'études à l'université des Textiles. En 2010, elle a déménagé en Israël, où elle a terminé des études à l'Académie des arts et du design "Betsalel". Depuis 2015, elle travaille à Moscou sur divers projets de vidéos et d'animation.

Родилась и выросла в Москве. Начала изучать скульптуру в восьмилетнем возрасте. Четыре года училась в Текстильном университете. В 2010 году переехала в Израиль, где окончила Академию искусств и дизайна «Бецалель». С 2015 года работает в Москве над различными видео- и анимационными проектами.

Your remarks