Kinoglaz

 


- Stop Press


Diary of events

 

Films


Names


Film documentation

 

 

L'association kinoglaz.fr




Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Producer
 
Born 1955, USSR (Russia)
 
 

Vladimir_3 POLYAKOV

Владимир_3 ПОЛЯКОВ
Vladimir_3 POLIAKOV

Filmography (extracts)
 
Producer
2019 - Dorogoy papa (Дорогой папа) by Mikhail RASKHODNIKOV [fiction, 90 mn]
2019 - Gosti (Гости) by Yevgeni ABYZOV [fiction, 88 mn]
2019 - Sem oujinov (Семь ужинов) by Kirill PLETNYOV [fiction, 91 mn]
2018 - V Keyptaunskom portu (В Кейптаунском порту) by Aleksandr VELEDINSKY [fiction, 110 mn]
2017 - Vremennyie trudnosti (Временные трудности) by Mikhail RASKHODNIKOV [fiction, 86 mn]
2016 - Zaschitniki (Защитники) by Sarik ANDREASIAN [fiction, full length film]
2015 - Pikovaya dama : Chyornyy Obryad (Пиковая дама: Черный обряд) by Svyatoslav PODGAEVSKIY [fiction, 92 mn]
2014 - Smechannyié Chuvstva (Смешанные чувства) by Georgi MALKOV [fiction, 85 mn]

Biography
No English biography available !
 
Né le 15 mars 1955 à Léningrad.

Родился 15 марта 1955 года в Ленинграде.

Your remarks