Kinoglaz

 


- Stop Press


Diary of events

 

Films


Names


Film documentation

 

 

L'association kinoglaz.fr




Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Actress
 
Born 1905, Russia
 
 

Galina KRAVCHENKO

Галина Сергеевна КРАВЧЕНКО
Galina KRAVTCHENKO

Filmography (extracts)
 
Actress
1965 - Voyna i mir (Война и мир) by Sergey BONDARCHUK [fiction, 431 mn]
1940 - Suvorov (Суворов) by Mikhail DOLLER , Vsevolod PUDOVKIN [fiction, 108 mn]
1933 - Velikiy uteshitel (Великий утешитель) by Lev KULESHOV [fiction, 95 mn]
1929 - Veselaya kanareyka (Веселая канарейка) by Lev KULESHOV [fiction, 73 mn]
1928 - Kukla s millionami (Кукла с миллионами) by Sergey KOMAROV [fiction, 69 mn]
1924 - Papirosnitsa ot Moselproma (Папиросница oт Моссельпрома) by Yuri ZHELIABUZHSKY [fiction, 77 mn]
Your remarks