Kinoglaz

 

Diary of events

- Stop Press

On current release

Festivals

 

Films

DVDs

- Watch on line

Names

Articles

Production

History

Seminars


Bibliography


Ongoing events

 

Awards

Box office

 

Statistics

 

Partnerships

 

Site map

Links

Contacts


Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Writer,
Actor,
Compositor
 
Born 1966, USSR (Russia)
 
 

Aleksey KORTNEV

Алексей Анатольевич КОРТНЕВ
Alekseï KORTNEV

Filmography (extracts)
 
Writer
2009 - Pervaya Lyubov (Первая любовь) by Egor DRUZHININ [fiction, 93 mn]
 
Actor
2015 - Okhrana (Охрана) by Alexander PROSHKIN [fiction, 116 mn]
2008 - Den radio (День радио) by Dmitriy DYACHENKO [fiction, 100 mn]
2006 - Gadkie lebedi (Гадкие лебеди) by Konstantin LOPUSHANSKY [fiction, 105 mn]
2004 - Dazhe ne dumay! 2 (Даже не думай! - 2) by Ruslan BALTSER [fiction, 97 mn]
2004 - Povelitel efira (Повелитель эфира) by Yekaterina KALININA [fiction, 83 mn]
2002 - Kino pro kino (Кино про кино) by Valery RUBINCHIK [fiction, 86 mn]
1998 - Na boykom meste (На бойком месте) by Aleksey SAKHAROV [fiction, 100 mn]
 
Compositor
2011 - O chyom eshcho govoryat muzhchiny (О чем еще говорят мужчины) by Dmitriy DYACHENKO [fiction, 98 mn]
Your remarks