Kinoglaz

 


- Stop Press


Diary of events

 

Films


Names


Film documentation

 

 

L'association kinoglaz.fr




Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Producer
 
 
 
 

Vladimir REPIN

Владимир РЕПИН
Vladimir REPINE

Filmography (extracts)
 
Producer
2011 - Slondayk 2. Donna Juan (Слондайк 2. Донна Хуан) by Denis TSYBULKIN [animation, 20 mn]
2004 - Burevestnik (Буревестник) by Aleksey TURKUS [animation, 10 mn]
2004 - Slondayk 2 (Слондайк 2) by Denis TSYBULKIN [animation TV, 20 mn]
2003 - Shchelkunchik (Щелкунчик) by Tatyana ILYNA [animation, 1.39 mn]
2001 - Tolko dlya cobak (Только для собак) by Maksim POLYAKOV [animation, 5.16 mn]
2000 - Moya zhizn (Моя жизнь) by Natalia BEREZOVAYA [animation, 3 mn]
1999 - Istoriya kota so vsemi vytekayushimi posledstviyami (История кота со всеми вытекающими последствиями) by Natalia BEREZOVAYA [animation, 3.4 mn]
Your remarks