Kinoglaz

 


- Stop Press


Diary of events

 

Films


Names


Film documentation

 

Links

 

L'association kinoglaz.fr




Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Actor
 
Born 1981, USSR (Russia)
 
 

Denis SHVEDOV

Денис Эдуардович ШВЕДОВ
Denis CHVEDOV

Filmography (extracts)
 
Actor
2018 - Zavod (Завод) by Yuri BYKOV [fiction, 119 mn]
2017 - Vtoraya zhizn (Вторая жизнь) by Aleksandr KHARLAMOV [fiction, 21 mn]
2017 - Zhizn vperedi (Жизнь впереди) by Karen OGANESYAN [fiction, 85 mn]
2017 - Reyk (Рейк) by Vladimir MISTIUKOV [fiction, 101 mn]
2016 - Tantsy nasmert (Танцы насмерть) by Andrei VOLGIN [fiction, 90 mn]
2015 - Metamorfozis (Метаморфозис) by Liubov LVOVA , Sergey TARAMAYEV [fiction, 103 mn]
2013 - Mayor (Майор) by Yuri BYKOV [fiction, 94 mn]
2010 - Zhit ! (Жить !) by Yuri BYKOV [fiction, 72 mn]

Biography
No English biography available !
 
Né le 24 novembre 1981 à Moscou.
En 2006 a terminé l'Ecole Supérieure de Théâtre Chtchepkine (classe de Nikolaï Afonine). Depuis 2006 travaille au Théâtre Académique de la Jeunesse de Russie.

Родился 24 ноября 1981 года в Москве.
В 2006 году окончил ВТУ им. Щепкина (курс Николая Афонина).
С 2006 года работает в Российском академическом Молодёжном Театре.

Your remarks