Kinoglaz

 


- Stop Press


Diary of events

 

Films


Names


Film documentation

 

Links

 

L'association kinoglaz.fr




Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Director,
Writer,
Cinematographer
 
 
 
 

Veniamin TRONINE

Вениамин ТРОНИН
Veniamin TRONINE

Filmography (extracts)
 
Director
2016 - Elektrichestvo (Khochu umeret) (Электричество (Хочу умереть)) [fiction, 26 mn]
2013 - Ochag (Очаг) [documentary, 31 mn]
2009 - Tyotka (Тетка) [documentary, 26 mn]
 
Writer
2013 - Ochag (Очаг) by Veniamin TRONINE [documentary, 31 mn]
2009 - Tyotka (Тетка) by Veniamin TRONINE [documentary, 26 mn]
 
Cinematographer
2013 - Ochag (Очаг) by Veniamin TRONINE [documentary, 31 mn]

Other films
2007 - Зазорный (Zazornyy)
2007 - Мистер Бубыли (Mister Boubyli)

Awards :
Ochag :
Diploma, Window to Europe Film Festival, Vyborg, Vyborg (Russia), 2013

Biography
No English biography available !
 
Выпускник Высших курсов сценаристов и режиссеров 2002 г. (мастерская В. Хотиненко, П. Финн, В. Фенченко). Родился, живет и работает на севере Удмуртии (Глазовский район).

Your remarks