Kinoglaz

 


- Stop Press


Diary of events

 

Films


Names


Film documentation

 

 

L'association kinoglaz.fr




Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Director,
Writer,
Compositor
 
Born 1986, USSR (Russia)
 
 

Mikhail MORSKOV

Михаил МОРСКОВ
Mikhaïl MORSKOV

Filmography (extracts)
 
Director
2019 - Magician (Волшебник) [fiction, 87 mn]
 
Writer
2019 - Magician (Волшебник) by Mikhail MORSKOV [fiction, 87 mn]
 
Compositor
2019 - Spasibo dedu za pobedu (Спасибо деду за победу) by Teimuraz TANIYA [fiction, 90 mn]
2019 - High above (Выше неба) by Oxana KARAS [fiction, 104 mn]
2019 - Elephant (Элефант) by Aleksey KRASOVSKY [fiction, 80 mn]
2019 - New Year’s Renovation Works (Новогодний ремонт) by Artur PINKHASOV [fiction, 83 mn]
2019 - Magician (Волшебник) by Mikhail MORSKOV [fiction, 87 mn]
2018 - The Eternal life of Alexander Christoforov (Вечная жизнь Александра Христофорова) by Yevgeni SHELIAKIN [fiction, 104 mn]
2018 - Ailing Angel (У ангела ангина) by Oxana KARAS [fiction, 95 mn]
2017 - Novogodniy perepolokh (Новогодний переполох) by Kirill PAPAKUL / PANAKA [fiction, 84 mn]
2016 - Good boy (Хороший мальчик) by Oxana KARAS [fiction, 95 mn]

Biography
No English biography available !
 
Né le 7 mai 1986 à Seguiev Possad (Zagorsk). A terminé la faculté de réalisation du VGIK (Institut de Cinéma de Moscou).

Родился 7 мая 1986 года в городе Сергиев Посад. Окончил режиссерский факультет ВГИК.

Your remarks