Kinoglaz

 


- Dernières infos


Agenda

 

Films


Personnes


Ciné-dossiers

 

 

L'association kinoglaz.fr




Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Les titres et noms en gras renvoient à des fiches plus complètes
Réalisatrice,
Scénariste
 
 
 
 

Tatiana ICHINA

Татьяна ИШИНА
Tatyana ISHINA

Extrait de la filmographie
 
Réalisatrice
2011 - Le Flotteur (Поплавок) [fiction, 15 mn]
2011 - Salut (Привет) [fiction, 14 mn]
 
Scénariste
2011 - Le Flotteur (Поплавок) de Tatiana ICHINA [fiction, 15 mn]

Autres films
2010 - Разбирая старые фотокарточки (Looking Through Old Photos), doc.
2008 - Жизнь сапера (Sappers’ Life), doc.
2002 - Евреи за Иисуса. Кто они? (Jews for Jesus. Who are They?), doc.
2000 - Пять городов России (Five towns of Russia), doc.

Biographie
Pas de biographie en français actuellement disponible!
 
In 1992 graduated from the Kiev University named after Korneichuk with the “theatre director” specialty.
Staged a few performances at the Russian Drama Theatre of the Soviet Army in the Carpathian military area, worked as a sound control supervisor and a director’s assistant at the Moscow theatre-lyceum “Tsaritsino”.
In 2003 graduated the Cinema and TV School “Internews” (workshop of V.Khotinenko).
Since 2004 has been working as a director’s assistant responsible for actors and the second director at the “Lenfilm” studio.

В 1992 году окончила Киевский Университет им. Корнейчука по специальности «режиссер театра».
Поставила несколько спектаклей в Русском драматическом театре Советской армии Прикарпатского военного округа, работала звукорежиссером и ассистентом режиссера в московском театре-лицее “Царицыно
В 2003 году окончила Школу кино и телевидения “Интерньюс” (мастерская В.И. Хотиненко).
С 2004 года работает ассистентом режиссера по актерам и вторым режиссером на “Ленфильме”.

Vos remarques