Actor,
Producer
Born in 1948, USSR (Lithuania)
 
 
Aleksandr GOLUTVA
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Александр Алексеевич ГОЛУТВА
Aleksandr GOLOUTVA
From filmography
 
Actor
1998 - Tsvety kalenduly (Цветы календулы) by Sergey SNEZHKIN [fiction, 120 mn]
 
Producer
2019 - Teremok (Теремок) by Boris DVORKIN [documentary, 39 mn]
2017 - Zebra (Зебра) by Boris DVORKIN [documentary, 40 mn]
2012 - Anton tut ryadom (Антон тут рядом) by Liubov ARKUS [documentary, 110 mn]
1998 - Tsvety kalenduly (Цветы календулы) by Sergey SNEZHKIN [fiction, 120 mn]
1997 - V toy strane (В той стране) by Lidia BOBROVA [fiction, 88 mn]
1997 - Khrustalev, mashinu ! (Хрусталев, машину !) by Aleksey GERMAN [fiction, 137 mn]
1996 - Printsipialny i zhalostlivy vzgliad (Принципиальный и жалостливый взгляд) by Aleksandr SUKHOCHEV [fiction, 100 mn]
1995 - Agnus Dei (Агнус Дей) by Semyon ARANOVICH [fiction]
1995 - Manya zhizeli (Мания Жизели) by Aleksey UCHITEL [fiction, 86 mn]
1995 - Osobennosti natsionalnoy okhoty (Особенности национальной охоты) by Aleksandr ROGOZHKIN [fiction, 90 mn]
1995 - Kontsert dlya krysy (Концерт для крысы) by Oleg KOVALOV [104 mn]
1994 - Zamok (Замок) by Aleksey BALABANOV [fiction, 110 mn]
1991 - Afganskiy izlom (Афганский излом) by Vladimir BORTKO [fiction, 140 mn]
1991 - Opyt breda lyubovnogo otcharovaniya (Опыт бреда любовного очарования) by Valery OGORODNIKOV [fiction, 109 mn]
1990 - Taksi bluz (Такси-блюз) by Pavel LUNGIN [fiction, 111 mn]