Actress
Born 1939, USSR (Russia)
 
 
Lyudmila POLIAKOVA
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Людмила Петровна ПОЛЯКОВА
Lioudmila POLIAKOVA
Filmography (extracts)
 
Actress
2017 - Three sisters (Три сестры) by Yuri GRYMOV [fiction, full length film]
2014 - Palach (Палач) by Vyacheslav NIKIFOROV [TV film, 50 mn]
2010 - The Golovlev (Господа Головлевы) by Aleksandra EROFEYEVA [TV film, 91 mn]
2007 - Inspiring (Натурщица) by Tatyana VORONETSKAIA [fiction, 117 mn]
2005 - Doktor Zhivago (Доктор Живаго) by Aleksandr PROSHKIN [fiction, 484 mn]
2002 - Boomer (Бумер) by Pyotr BUSLOV [fiction, 110 mn]
1996 - President i evo zhenshchina (President и его женщина) by Yelena RAISKAIA [fiction, 90 mn]
1990 - Unizhenye i oskorblennye (Униженные и оскорбленные) by Andrei ESHPAJ jr. [fiction, 106 mn]
1981 - Farewell to Matyora / Farewell (Прощание) by Elem KLIMOV [fiction, 128 mn]
1976 - The Ascent (Восхождение) by Larisa SHEPITKO [fiction, 110 mn]
1967 - Angel (Ангел) by Andrei SMIRNOV [fiction, 38 mn]